יום שלישי, 17 ביולי 2012

גרניטה אבטיח וקרם דה קסיס - בגלל שחם



כל כך חם שהחלטתי להעלות מתכון לגרניטה אבטיח וקרם דה קסיס

מרכיבים:

500 גרם "בשר" אבטיח

40 מ"ל קרם דה קסיס

מקל וניל

אופן ההכנה:

טוחנים את האבטיח בעזרת בלדר מוט לנוזל אחיד (אין צורך להוציא את הגרעינים), ומסננים את הנוזל בעזרת מסננת דקה. מוסיפים את הקרם דה קסיס וגרעיני הוניל מתוך המקל, מערבבים היטב וטועמים, ניתן להוסיף קצת אבקת סוכר (כ-10 גרם) למתיקות נוספת.

שופכים את הנוזל לתבנית מכסים ומקפאים למשך 12 שעות לפחות. לפני ההגשה מגרדים את המקפא בעזרת מזלג עד לקבלת קרח גרוס ומניחים בתוך כוסות ההגשה.

בילוי מרענן בצורה בלתי רגילה.

שלכם,

מאיר קרנש
שף נודד

www.chefnoded.co.il



גרניטה אבטיח וקרם דה קסיס


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה