יום שישי, 31 בינואר 2014

מתכון: אגסים אפויים בקרם שקדים



 שלום חברים,

היום רציתי לחלוק איתכם מתכון פשוט ונהדר לקינוח טעים במיוחד - אגסים אפויים בטוויסט של שקדים ושוקולד.
תקראו, תכינו וצלמו את התוצאות. נשמח לראות מה יצא לכם :)

תהנו:


אגסים אפויים בקרם שקדים

מצרכים:
150 גרם שקדים טחונים
150 גרם חמאה מומסת
150 גרם סוכר
2 ביצים
1 חלמון
1 מקל וניל
50 גרם קמח
3 אגסים מקולפים וחצויים
50 גרם שוקולד לבן שבור

הכנה:
מערבבים את השקדים, החמאה, הסוכר, הוניל והביצים עד קבלת מרקם חלק, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד קבלת קרם חלק.

מסדרים את האגסים בתוך תבנית אפיה (עדיף מסיליקון) יוצקים מעליהם את הקרם שקדים ומעליו מפזרים את השוקולד הלבן.

אופים בתחתית התנור על 160 מעלות במשך 20 דקות, לבדיקה מעבירים קיסם עץ והוא צריך לצאת חלק וללא פירורים.

בתיאבון!

שלכם,

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה